Flying Blue Award Miles sparen

Vliegt u minstens 2 keer per jaar met KLM of Transavia naar het buitenland dan is het aan te raden om Flying Blue Award Miles te sparen. Award Miles spaart u met het frequent flyer spaarprogramma Flying Blue. Met de Award Miles van Flying Blue spaart u voor hoge kortingen op uw volgende vliegreis.

Maar vliegen is tegenwoordig niet de enige manier om uw Award Miles te sparen. Zelfs als u niet vaak vliegt, kunt u toch Award Miles sparen. Ook wanneer u een hotel boekt, een auto huurt of winkelt in uw favoriete webshop kunt u sparen voor Award Miles. Hoe en bij wie leest u op de Flying Blue Partners pagina.

Flying Blue Award Miles sparen

Waarom Award Miles sparen?

Het principe van Award Miles is eigenlijk heel simpel. Wanneer u via KLM, Air France, Transavia of één van de andere SkyTeam partners een vliegreis boekt, spaart u voor Award Miles. De hoeveelheid Award Miles die u spaart is afhankelijk van de vlucht die u maakt. De gespaarde Award Miles zijn vervolgens te besteden wanneer u uw volgende vliegreis boekt. Zo vliegt u een volgende keer met korting of met een gratis upgrade zoals extra beenruimte tijdens uw vlucht naar uw (vakantie)bestemming.

Wilt u simpel, snel en eenvoudig Award Miles sparen? Begin hier dan vandaag nog mee. Lees hier alle tips om uw Award Miles saldo een boost te geven. Succes!