Contact

Over mij
Gepassioneerd en bedreven in online marketing met een liefde voor vliegen en reizen. Deze twee werelden gecombineerd resulteerden in AwardMiles.nl, waarin ik u graag een kijkje geef in de mogelijkheden om op relatief eenvoudige en slimme wijze goedkoper te vliegen. En ja het heeft absoluut tijd nodig, maar wanneer u hiermee actief aan de slag gaat, wat betekent dat u met regelmaat betaald met uw American Express kaart en minstens 1 tot 2 keer per jaar vliegt met KLM of Transavia, dan zult u zien dat het de moeite loont om Flying Blue Award Miles te sparen. Met de Flying Blue Award Miles vliegt u in het vervolg dan gegarandeerd stukken goedkoper.

Maar ik help u niet alleen om te besparen op vliegtickets. Ook de service en dienstverlening bij en rondom de luchthaven kunnen tegenwoordig stukken goedkoper. Wat dacht u bijvoorbeeld van parkeren? Via een andere website van mij: Airportdeal help ik u ook graag om te besparen op het parkeren bij het vliegveld. Van de zes grootste en belangrijkste luchthavens in Nederland en daaromheen vindt u hier alle parkeeraanbieders. Deze kunt u vervolgens eenvoudig met elkaar vergelijken op basis van prijs, beschikbaarheid, service en afstand tot de vertrekterminal. Bespaar dus ook op uw parkeerplaats bij de luchthaven!

Daarnaast is ook het overnachten bij de luchthaven vaak een kostbare aangelegenheid. Ook dat kan stukken goedkoper! Woont u niet direct in de omgeving van de luchthaven dan is het bij een vroege vlucht wellicht handig om de avond voor vertrek te overnachten bij de luchthaven. Voor de vliegvelden Eindhoven Airport, Düsseldorf Airport of Brussels Airport heb ik een overzicht en vergelijk gemaakt van alle hotels in de omgeving. De websites Hotels Eindhoven Airport en Hotels Düsseldorf Airport vergelijken alle hotels rondom de luchthavens met elkaar en geven u het scherpste aanbod!

Op vakantie gaan wordt alleen maar leuker én goedkoper met het sparen van Flying Blue Award Miles!