American Express creditcard aanvragen

American Express creditcard aanvragen
Met een American Express creditcard spaart u supersnel en eenvoudig Flying Blue Award Miles. Elke betaling die u met deze creditcard doet levert u Award Miles op. De hoeveelheid Award Miles die u ontvangt per uitgegeven euro is afhankelijk van welke kaart u neemt. De Flying Blue American Express creditcard is aan te vragen in 3 varianten: de Silver Card, Gold Card en Platinum Card. Welke kaart het beste voor u werkt is afhankelijk van uw voorkeur en (financiële)situatie. Hier leest u meer tips over het sparen van Flying Blue Award Miles.

Hieronder kunt u eenvoudig de 3 Flying Blue American Express creditcards met elkaar vergelijken én de creditcard van uw voorkeur aanvragen. Bent u overtuigd en wilt u graag een Flying Blue American Express creditcard aanvragen? Doe dit dan via mijn website! Als partner van American Express mag ik u een extra korting aanbieden. Zo is de American Express Silver Card het eerste jaar volledig gratis én kunt u uw aankoop van vliegtickets (zonder rente) in termijnen betalen.

Mocht na een jaar blijken dat u de Flying Blue American Express creditcard nauwelijks gebruikt of dat u toch geen Award Miles meer wilt sparen, dan is deze creditcard eenvoudig en kosteloos op te zeggen. U heeft dan voor dit eerste jaar verder geen kosten gemaakt! Ervaar zelf het gemak van betalen én Award Miles sparen met de Flying Blue American Express creditcard. Vergelijk hieronder de verschillen, vraag de kaart vandaag nog aan en begin direct met Flying Blue Award Miles sparen.

Flying Blue American Express creditcards vergelijken

Vergelijk hieronder eenvoudig de verschillende American Express creditcards, kies de kaart welke het beste bij u past en start vandaag nog met het sparen van Flying Blue Award Miles! U vliegt in het vervolg met hoge korting of met gratis extra upgrades naar uw (vakantie)bestemming. De American Express creditcard wordt op heel veel plekken in Nederland én ver daarbuiten ruimschoots geaccepteerd. Op de luchthaven, tijdens uw vlucht, bij het huren van een auto, in uw hotel, zelf in uw favoriete restaurant. Terwijl u geniet van uw vakantie en betaald met de American Express creditcard, spaart u ondertussen voor uw volgende reis. Ideaal toch? Vraag hieronder direct de American Express creditcards van uw voorkeur aan en begin vandaag nog met het sparen van extra Flying Blue Award Miles. Geef uw saldo een boost!

American Express Silver Card

American Express Silver Card
Nú 1e jaar gratis!
1e jaar gratis (daarna €75,- p/j)
Welkomstbonus van 2.500 Miles
(Bij besteding van € 500,-)
€ 1,- = 1 Award Mile bij KLM
€ 1,- = 0,8 Award Mile op aankopen
KLM vliegtickets in 3 maanden betalen
zonder rente of extra kosten
American Express Gold Card

American Express Gold Card
Nú 1e jaar 50% korting!
1e jaar 50% korting (daarna € 170,- p/j)
Welkomstbonus van 7.500 Miles
(Bij besteding van € 500,-)
€ 1,- = 1,5 Award Miles bij KLM
€ 1,- = 1 Award Mile op aankopen
KLM vliegtickets in 3 maanden betalen
zonder rente of extra kosten
American Express Platinum Card

American Express Platinum Card
Nú 1e jaar 50% korting!
1e jaar 50% korting (daarna €600 p/j)
Welkomstbonus van 15.000 Miles
(Bij besteding van € 500,-)
€ 1,- = 2 Award Miles bij KLM
€ 1,- = 1,5 Award Miles op aankopen
KLM vliegtickets in 3 maanden betalen
zonder rente of extra kosten

American Express: handig om te weten

Wat nog handig is om te weten is dat de Flying Blue American Express creditcard niet echt een “creditcard” is. Het is een zogenoemde charge card, wat betekent dat u iedere maand het openstaande bedrag moet overmaken naar American Express. Het met de creditcard betaalde bedrag kan ook maandelijks automatisch van uw bankrekening worden afgeschreven. Dit mag u zelf bepalen aan de hand van uw voorkeur. U bouwt zo in ieder geval nooit een grote schuld met hoge rentes op!